одинокая Самота

Одинокая Самота..
Ти без нього вже не та,
І без нього пусті всі дні,
Чорно-білі фрагменти німі.
Відірвалась..Кудись летиш,
Всі проблеми - німая тиш,
Зрозуміло лишень одне:
Втрати біль вже не омине.
Притаїлась..Тепла нема,
В серці та лиш твоя зима,
В цьому році не було літа,
Одинокая Самота..

r810220


Рецензии