Твоя врода!

Ладан привіт!Яка твоя врода!
Навіки в полоні твоєї природи!
Яри і долини,і пагорби наші
Ти наймиліший!Серцю найкращиЙ!
Знов ВАСИЛІВСЬКЕ нас вітає.
Немов до грудей своїх пригортає.
Зелень пахуча,буйні трави
Ніде не зустрінеш такої забави!
Ліщина дарує горішки влітку
Збирають їх.Куштують дітки.
Взимку санчата чекають на них.
Не з`їхати з гірки,просто гріх!
Дерева сяють білим снігом.
Блистять на сонці.Радіють.Втіха!
Так ваблять до себе своєю красою!
Взимку інеєм, а влітку росою.


Рецензии