i де я заблукав?!

Я в країні казкових світанків, де пірнають в фантазії сни,
Де у зелені джунглевих ганків розквітають бананів лани,
Де веселка на ранчо гуляє, де у синіх китів рандеву,
Сонце в кошик фарбинки збирає - прикрашає зірками траву.
Де крилАми орли небо орять, ріжуть хмари на білі шматки,
Зорепади Чумацький шлях зорять в квітів дивних салют-пелюстки.
Оце так вздремнув! Розбудіть-но мене...
Місяць, другий майнув, а мій сон не мине.
Казка далі живе, розквіта з кожним днем,
На хмаринках пливе парасоль хризантем...
Сонце сіє весну орхідей та мімоз,
А ген, там, в Україну нагрянув мороз...
Погукаю лелеку я з рідних країв,
Щоб вона полетіла на землю батьків
На мою Україну й туди принесла
Всім букет орхідей та торбинку тепла.

28-го АйлЪтъ 7527 лЪта С.М.З.Х. (29.11.2018) =GoldKing=

И где я заблукал?
http://www.stihi.ru/2018/03/05/1098

Я там, где рассветы играют с прибоем,
А пальмы по пляжам рассыпались строем,
Где лето - всегда, где мечты все сбываются,
И сны после сна никогда не кончаются.

Здесь радуга бродит босыми ногами,
Жонглирует мне в небесах чудесами.
Муссоны и бризы над волнами мчатся,
А в волнах киты и дельфины резвятся.

Пираты с неграми ночами
Льют лучший в мире шоколад
В нем океан и бриз с цветами,
Из джунглей ночь и трель цикад!

Вот это вздемнул! - Ущипните меня!
Ведь сон все чудеснее
день ото дня...
А дома  - пурга,-20 и снег!
И столько мороза, что хватит на всех!
Придется послать на мою Украину
Посылку с жарой,
да и лета
корзину.

04.03.7526 лето С.М.З.Х. (2018)=GoldKing=


Рецензии