Мой ответ на стиховорение М. Зубрий Голгофа Украин

                Эгиграф: цитата из стихотворения поэтессы Марии Зубрий:  "Голгофа України" 2018
Як боляче серцю за долю моєї країни,
Вже вкотре на неї вдягають тернові вінки.
І краплями крові на сніг опадає калина,
Терзають її ненаситні і жирні круки.

               
Гуртуймося, браття-давно вже пора гуртуватись,
                Бо діждемось скоро ще більшої з Вами біди-
                На себе надіймось самих, не на пАнів із зРади,-
                Про себе самих лише дбають нагорі кати.

                За наші бюджети життя влаштували казкове-
                Мальдіви-Канари, а в нас знову сердце болить,
                Коли нам стає про чергову загибель відомо
                В безглуздій війні й юнаків несемо хоронить.

               
                Повіривши з Вами в чергову солодку брехню,
                Засліплені, байок наслухавшись з телеекранів,
                На наших братів зброю ми підняли, і чому
                Вбиваєм дітей на Донбасі,  не "доблесних" пАнів?!

                Не палим маєтків їх, відповідь дайте, чому,
                Чому досі в зРаду не кинули ми вибухівку?!
                Чому тітушОк ми не знищуєм по одному,
                Невже у людей недостатньо набралось гвинківок?!


                Чому Конституцію нашу даєм гвалтувать,
                Чому іще й досі ресурсів своїх не віднЯли
                У наших панів і продовжуєм з вами стогнать,
                Що землі та газ, що МАЙБУТНЄ в дітей наших вкрали!?

                Включаємо мізки скоріше-ТАЛАНТ у нас є
                І нам непотрібні із вами подачки Європи
                Й борги МВФ нехай МАФІЯ їм віддає,
                Розчистимо САМІ собі у МАЙБУТНЄ дорогу!!!

                Країну багату ми маємо з вами, брати,
                Багатше Європ. Непотрібні нам євросоюзи,
                Вкраїна своїм мусить шляхом в МАЙБУТНЄ іти-
                Ми САМІ СОБІ -ЛІКАРІ, ВЧИТЕЛІ Й ВІРНІ ДРУЗІ!!!

                То ж годі стогнати, як тяжко ми з вами живем,
                Простягнемо немічним руку, поможемо слабким,-
                Тоді без чудес ми з вами так заживем,
                ЩО ЗАЗДРИТИ БУДУТЬ НАМ ІНШІ ВЕЛИКІ ДЕРЖАВИ!!!
               

               
               
               


Рецензии