Поздравление другу Коле! 2018

Ми привітання надсилаєм,
Й всього найкращого бажаєм!
Коли до Колі прийшло свято,
Отож пора вже поздоровлення писати!
Ласки Божої бажаєм, хай .бережуть твій рід усі святі.
А родина щоб була здорова,- це найголовніше у житті!


Рецензии