Маринi вiд опитянськоi

Вже тридцять років як  ми  друзі
А познайомилися в общім крузі
Свята разом святкували
Дні народження гуляли

Тобі ще тільки пятдесят
хай роки так швидко не летять


 будь весела
І щаслива
 нехай
Цвіте твоя життєва нива

Живем радіючи
І не сумуєм
за свою дружбу повоюєм

Ще не  раз
ми потанцюєм
поспіваєм порадієм
Ми гуляти гарно вмієм

Дорога моя подруго
Я бажаю вірних друзів
За столом...
 по всій окрузі...

З тобою  будемо дружити
бо без дружби гірко жити
Не дозволимо Душі тужити
Дуже хочу побажати
Багато радості удачі
Є у тебе в Яблунівці дача
Я здоровьячка тобі  бажаю
Щоб ти трудилася на славу

Не втомлялася
 і бід не знала
 
Щоб про нас незабувала

І тебе ми не забудем

 поряд
В щасті в горі будем

 ти  надійний ДРУГ ми знаєм

За що тебе усі  ми  поважаєм


Рецензии