Не дiвчiна а пiсня 12

Я відшукав в твоїх очах багато незбагненного
ти своїм поглядом доторкнулася мені до серця
відчув я на собі дотик кохання нескінченного
з взаємністю давно до тебе моя душа крадеться...
Я відшукав в твоїх очах багато несподіванок
жінку таку як ти усе життя зустріти я бажав
немов ти зліпленна з моїх бажань і мрій частинок
з тобою бути у вирі танцю пристрасного я жадав...
Я відшукав в твоїх очах багато ще помпезного
ти запалила всередені в мені вогонь чарівності
тільки тоді відчув в собі ковточок щастя величезного
і хвиля нахлинула в мені до тебе безмірной ніжності...


Рецензии
Цікавий твір. Справжня лірика. Емоційно, душевно.

Артур Грей Эсквайр   28.11.2018 22:43     Заявить о нарушении