Миттeвiсть життя

…Злетіли у вирій їх душі так стрімко:
Спочатку Вона, потім – Він. І сторінка
Життєва закрита, сімейні стосунки,
І син - сирота, і нема порятунку.
Всього дев’ять днів було їм так самотньо,
Та доля з’єднала їх безповоротно:
У Вічність, у Всесвіт  забрала назавжди.
До Бога, напевне, у пошуки правди,
Бо важко знайти її тут, на землі.
Миттєвість  життя загубилась у млі…
28.11.2018


Рецензии