Ховайся-30

Що то за життя без бою -
Чешеться кулак даремно.
Хоч би привід був - юрбою
Поштовхатись на арені.
Комусь носа порівняти -
В іншу сторону скрививши,
А у когось відібрати
Кількасот купюр із лишком.
Вибити цікавий погляд,
Чи зламати в бою пальця, -
І тікать, поки не зловлять -
Винуватого засранця.

Привід виник - як буває
Несподівано й зненацька.
Як дівчина, що шукає -
Між оленями обранця.
Для оленячого бою -
Справді варта нагорода.
Як з обкладинки плейбою
Пятий розмір, пишна врода.
Кругла попка із-під стрінгів
Визирає винувато.
Засвітилася на рингу,
Як запал для дуркуватих.

Губки дує, чудно кліпа,
Віями, немов в корови -
Я ж не так хотіла - тіпа -
Я хотіла - по любові.
Іскорки, немов чортята -
Кажуть - зовсім навпаки,
Як же важко тих розняти,
Кому битись - залюбки.
Тож розбіглися - з розгону
І заплутались рогами.
Не стачає полігону
Для боїв поміж богами.

Почалася рукопашна -
Потім в хід пішли мачете -
Винуватиці вже страшно -
Бо в двобої - вона третя.
Пістолети - й автомати
Хлопці увійшли в кураж,
Запримітили -  на карті,
Мало місця під фактаж.
Був би привід - а охочі
До оленячих боїв
Завжди знайдуться й поночі,
Затоптавши ту, хто звів.


Рецензии