Без вас так мало стало поруч сонця

..Без вас так мало стало поруч сонця
і теплоти, що все ж лилась без перестанку,
дощу рясного того тихого в віконце,
і листопаду, що приходить на світанку..
..Без вас багато стало сліз й печалі
і всього того безкінечного та злого.
Далеко відійшли в свої захмарні далі,
лишивши погляд самоти минулого лихого..

r8102__


Рецензии