Сн г

Сніг летить, зовсім не тає
Все замітаючи сліди,
Лиш Бог один на світі знає,
Чи буде сніг у нас аж до весни.
На простори у віконце
Подивлюсь тихо на красу,
Та невже така природа?
Яка затамовує в нас дух.
Дерева мов уже у казці,
І небо ніжне, голубе
Промінчик сонця так дарує радість,
Що захоплююсь цим днем.


Рецензии