Calea durerii

Am de parcurs calea durerii.
Ajuta-ma, Doamne, te rog da-mi putere !
Te rog, ISUSE, fii Tu cu mine,
Nu ma lasa, ia-ma de mina.


Tine-ma strins in sfintul Tau brat
Si cum sa fiu tare te rog ma invata,
In ceasul durerii te rog ma alina
Si fii, DOMNUL MEU, mereu linga mine.


Рецензии