Марте

відпусти,
і напевне так буде легше,
відпусти,
бо ти маєш зробити це вперше;
відпусти,
і нехай вона йде вздовж дороги;
відпусти,
хай минають печалі й тривоги.

хай іде,
і за нею пливе її місто;
хай іде,
бо Одеса чекає вогнисто;
хай іде,
буде ліпше без неї - я знаю;
хай іде,
бо на неї хтось інший чекає;

пробачай,
бо це вміння потрібне у світі;
пробачай,
бо жорстокістю люди повиті;
пробачай,
бо за тебе ніхто це не зробить;
пробачай,
відпускай,
і це серце ще з часом затопить.


Рецензии