Борису Анамик! ну

Куковала зозуля, в садочку в середу,
Жныця на поли, жне до обиду,
сонце пече, дытыну жруть мухы -
задуха,задуха, яка ж це задуха!
Квасочку глоточок та груды дытыни,
так он наглядач сховався за тыном...


Рецензии