Хъфида зун

Багъишламиш, яр зи ширин,
Туьгьметрикай хьанва гьелек.
Артух гафар къведач герек-
Рик1еллай хер я лап дерин.

Муьгьуьббатдин агална рак,
Эхиз тежез чандивай т1ал.
Къеняй хана чи к1валин цал-
Хвенач вуна чи ашкъи пак.

Зи хиялар , яр вафасуз,
Деринрава Каспий гьуьлуьн.
Рагъ туьхвена, цав я серин,
Чун чавай къакъатна лугьуз.


Рецензии