***

Багъри макан, валди я зун гьавалу,
Ашкара я, халкь ава вахъ камаллу,
Гел тунавай ассирралди тарихда,
Чна, невейри, даим уьмуьр тарифдай.

Пара хьана душманар чун чапхундай,
Анжах, сир туш, гьич са четин вахтунда
Кьил агъузнач баркаллу тир рухвайри,
Чаз гележег экуь авур архайри.

Ярагъ Мегьамед, ви веси пак пайдах я,
Михьи т1варни гьамишалугъ дамах я.
Кьегьал лекьер т1имил туш ирс давамдай,
Душманри чун кьун тавурай авамрай.


Рецензии