Бог з нами

Отжала кусочок території і живу як в євраторії
Як на морі у Одесі
Я цариця я принцеса
Перекоти поле Я
Мій дім моя Земля

Ти та я та милість Божа жити гарно зможем тоже
А Батько Бог нам допоможе


Рецензии