Обох природностей напливи

ОБОХ ПРИРОДНОСТЕЙ НАПЛИВИ

Бережи тебе Лебідь
Вбережу тебе я
Мого гріху насіння – самотня ілюзія
Не проникне в твої сни й на простині
Без мого відома, без відстаней «вухо до стіни»

Чому «вухо…» - бо так слухають нічні шуми
Сусідів, вдивляються вночі в вікна
В надії роздивитися чуже (гладеньке чи густе)
Так вчиняють – коли в самих давно не те…
І не підніме тонус жодне афродозіачне

В жінки, а потім вже і чоловіка

автор арт-виробу: Елізабет Стайнстра (Elisabet Stienstra)


Рецензии