Не засинай, моя кохана!

Не засинай сьогодні рано –
В житті багато є принад!
Не засинай, моя кохана! –
Сьогодні буде зорепад.

На чорнім небі світять зірки
І місяць сяє, як ліхтар.
Жени від себе думи гірки
Та відірвись від суму чар!

Он, бачиш, зірка пролетіла?
За нею друга, ще і ще.
У мене виростають крила
Під диво-зоряним дощем.

Життя чудове та прекрасне –
Це не здається – саме так.
Хай зіронька твоя не згасне –
Її тримаю у руках.

Ти загадай собі бажання,
Допоки ллється зорепад!
Не засинай, моя кохана –
Багато у житті принад!

картинка из Сети


Рецензии