Красивий-18

Петрик на цукерках ріс,
І на дріжджах танув,
Наче булка, що він зїв
Після круасана.
Тож коли прийшла пора -
Буть не тільки сином,
А й дівчатам із двора
Стати ще й красивим.
Петрик винайшов концепт -
Самолюбування,
Наче пончика рецепт,
Що він зїв ізрання.

Карамелька, шоколадка -
Пишне тістечко,
Для ледачих - лиш загадка,
Як поїсти вас.
Ну, а той, хто вміє гарно
Потрутитися.
Може зїсти вас задарма -
Й не ділитися.

Петрик сильно полюбив
Сам себе настільки,
Що на пошуки забив
Подружок постільних.
Він у ліжко брав шматок
Тістечка із кремом -
Як черговий свій заскок -
Заїдав проблеми.
Нащо йому та подруга,
Без якої звично.
Від кохання тільки худнуть -
Досить еротично.

Карамелька, шоколадка
Грамів двісті.
Це лишень солодка капля -
В пишнім тісті.
Бо себе любити смачно,
Треба вміти.
Щоб плекати без віддачі
Целюліти.


Рецензии