Козацька доля

Вставай козак віднині час настав на землю нашу наступає ворог
відволікись від повсякденних справ та вірю щиро ми прийдем до дому
запалимо соборну ми свічу за тих хто боронили нашу землю
і в памяті залишимо ми шлях яким ми йшли вперед до миру в небі.

Давай козаче ми за нашу думку стояти будем вічно на землі
бо всі у нас бажають порятунку від ворога який зайняв весь схід
де тиха ніч вже в сутінках не наша лихим вогнем палають там лани
і золоті хліби горять до ранку а потім день зриває від стрільби.

Але я вірю мирний час настане і сонце знову небо обійме
повернемося знову в наше місто де тиша й спокий і бузок цвіте
де наша пісня радісно лунає на площі миру чар і доброти
коли душа козацький гімн співає відправивши нас прямо до мети.

І буде погляд мій на нашу долю знов чистим як у грудні перший сніг
козацьку славу і козацьку волю ми відвоюймо наче увісні
розведемо ми радісно багаття закликавши все місто до мети
та буде чиста наша доля, браття коли цей мир прийдешній на віки.

Нам розповість про те як боронили всі наші пращури історію свою
ми не на крок назад не відступили то будем жити наче у раю
коли земля нам знову подарує духмяний хліб та кашку запашну
і вечер тихим вітром нас здивує шукаючи прийдешню в дім весну.

І на останок скажомо ми брате нехай панує райдужна весна
бо нам потрібно зовсім небагато аби був мир на золотих ланах
і ластівки літали вище неба натхнення нам даруючи в цей день
та білі хмари звали нас до себе вітаючи нескорених людей.


Рецензии