Красивий-17

Виживання в сімейному колі,
Де красиві усі під копірку,
Стає чорним життєвим приколом
Над дітьми, що родились з пробірки.

Бо матуся - не може збагнути,
Що дитя - народилося в неї.
Бо в роддомі чіплялась за груди -
Трохи краща, ніж внучка кощея.   

Ну а батько - іде на відмашку
Від усіх назріваючих тем.
Він плекає надію на пляшку,
І з Ягою не ділить проблем.

В серіалах красиві герої -
Там немає відвертих потвор,
Обсідають думки матір роєм,
Про сімейний стосунків декор.

Макіяж - та хіба він поможе
Приховать від стороннього ока
Дочку, що абсолютно не схожа -
На матусю - Лоліту Набокова.

На сімейнім портреті - красиво
Пара либиться на тридцять два.
І шампанське в бокалах грайливо
Обіцяє красиве життя.

А портрет розглядає дитина,
Зайва на мерехтливому святі...
У веселій щасливій родині,
Їй не дуже, по правді, і раді.


Рецензии