Рецензия на Сердца ералаш - Татьяна Постолаки

Рецензия на «Сердца ералаш» (Татьяна Постолаки)
http://www.stihi.ru/2015/11/21/5704
 
LECTIE DE SALSA
 
Ochi in ochi, privirea dreapta,
Mana-n mana, sanii la piept,
Se incepe Salsa astazi
La comanda "Un, Dos, Tres".

Nu mai stiu nici cum o cheama,
Voi dansa cu zece azi.
Cum s-aleg ? Problema-i mare,
Mie astazi toate-mi plac.
 
"Changement"*, si iata alta -
As dansa-o chiar cu foc.
E o dulce mandra fata,
O tin tandru de mijloc.
 
"Changement", si inca una -
In fantasme o visez.
Zvelta, tanara, plinuta,
Si piciorele-i privesc.
 
"Changement", si iata doua -
Nu danseaza, stau la sfat.
O aleg pe cea mai blonda,
De dorinta sunt purtat.

"Changement", si-o alta doamna
Vine drept la mine in brat.
E-o frumoasa gratioasa,
Si-o dansez pe al meu plac.
 
"Changement", si iarasi una -
Sani frumosi, putin deschisi.
Eu ii fac "Enchufla"** intruna,
Ea-mi zambeste - abia rezist.
 
"Changement", pe umar alta
Imi pune bratul cat mai sus.
Ba chiar tandru ma provoaca,
Indraznet eu i-am raspuns.
 
"Changement", si cate fete
Trec in dans din brat in brat.
Toate sunt ca niste perle
Numai bune de jucat.
 
26.01.2016
 
*"Changement (fr)" - in Franta la scoala de dansuri deseori vin mai
 multe femei decat barbati. In asa cazuri instructorul de dansuri
 emite periodic in timpul dansului comanda "Changement". La aceasta
 comanda barbatii sunt obligati sa se separe de dansatoarele lor si sa
 invite pe altele, care-si asteapta randul.
 
**"Enchufla (sp)" - figura din dansul Salsa. Se pronunta "Anciufla".
 


Рецензии
Анатоль, как же прекрасен этот танец, столько эмоций, столько дам, но все же всегда одна дама лучше остальных.
АНАТОЛИЙ, ПОЗДРАВЛЯЮ ТЕБЯ С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ. Пусть все удается в жизни, счастья и вдохновения.Посылаю снежок из Риги.
Нина

Вчера я не забыла поздравить тебя, но опубликовала случайно под рецензией

Виардо   02.02.2023 07:31     Заявить о нарушении
Нина,
Поздравляю тебя с началом весны и с прошедшим праздником 8 Марта.
Любви, Счастья, Весеннего Настроения тебе!

Анатолий Урсу   13.03.2023 19:46   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.