jimmy hendrix...

Сегодня — Я, а Завтра — Ты,
Мы Все  — Пороком — Рождены...

.............................. you know there's
.............................. a one train runnin' at midnight,
.............................. other one leave just for a day...

© Olga Karpilova  «jimmy hendrix...»


Рецензии