С Днем Рождения!

Чарівна посмішка,
Очей блакитних погляд,
Ти сяєш світлом,
Наче сонце, як весна!
Завжди всміхайся,
Йди вперед, за вітром!
І будь щасливою,
Мов у казкових снах!!!

Персональное поздравление, составленное по фото именинницы.

27.11.2018


Рецензии