сувукъ салкъын

Сувукъ салкъын елге башым сыйпатып
Сырларымны гёк денгизге ачгъанман
Гёзлерингни гёклюгюне батылып
Чкъма ягъа тапма болмай къалгъанман

Тартынаман къоркъаман
Сююв менден гетердеп
Напсыз къалгъан чыракъдай
Юрегимде сёнердеп

Анамны сесинден тартынгъан иймик
Серларым чечилмей тююнлю къалды
Денгизни толкъуну юрегим ярып
Сюйгеним келпетинг къайырда къалды

Тартынаман къоркъаман
Сююв менден гетердеп
Напсыз къалгъан чыракъдай
Юрегимде сёнердеп

Оьмюрюм артылгъан тавлар артына
Гёз салма оьзгени женнет бавуна
Тартынаман гел мен баврума сыйын
Шу гъалда яшама магъада къыйын


Рецензии