Коловерть

Я,  був в АТО
Я,  бачив  смерть
Вона, комвзводу, на очах,  скосила
І, закрутилась, люта коловерть
І, в серці, народилась – сила!
Моя, земля! На цім, стою!
Для ворога – могила…
Я, знаю, в кожному бою
Нас, захищали,  побратимів,  крила
Вже,  5-й рік іде війна…
В умах і в душах – коловерть
На скронях, в 23 – зима…
Я,  був в АТО
Я,  бачив смерть…
25.11.2018


Рецензии