Бiлий пух стан укрива

Вбралась милая калина
в дуже файну одежину.
Мовби ніжна наречена,
притулилася до клена.
Їй пасує дуже вбрання,
особливо на світанні,
коли сонечко торкнеться
і йому вона всміхнеться.
Білий пух стан укриває,
від негоди захищає
і калинонька чарівна
сяє начебто царівна.


Рецензии