753. Щастя, Нового року!

        У Новорічну ніч яскраву,
        Що сяє спалахом вогнів.
        Господь бажає,всім по праву,
        Щасливих доньок,та синів!

        Щоб звідусіль,пісні лунали.
        Ялинки барвами палали!
        Щоб в кожній хаті та оселі,
        Зібрались родичі веселі.

        І друзів щирих всім на свято.
        Щоб люди всі жили богато.
        А те, що ми звемо-АТО,
        Не знав ніколи і ніхто!

        Щоб Дід Мороз вітав усіх!
        Та всюди щирий гарний сміх!
        Була Снігуронька,нівроку,
        Тож щастя всім,Нового року!


Рецензии