Красивий-12

Від законів існування -
Часом справді ніде дітись.
Чим красивіші банани,
Тим їх швидше хочуть зїсти.
Чим красивіша собачка,
Тим сильніше її люблять,
І тим більше їй пробачать -
За гівно, в яке наступлять.

Тож красунчики принадні -
В будь-якому антуражі.
Вийняті із маринаду,
Перемазані у сажі.
Вони око зблизька тішать,
Як естетика на блюді
З невибагливою їжею,
Що годиться й для верблюда.

Їх розмазують в журналах
Смальцем на новій сторінці,
Ними скрашують нірвану -
Всім самотнім на устілці.
Ними - приязно ласують
І обсмоктують кістки.
Бо красавам не пасує -
Невзаємним буть й різким.

Зївши все і до останку
Красеням завжди пробачать,
Голод, який будить зранку
Й на нові зове побачення.
Їм пробачать, що наступний
Красень буде - ол інклюзів,
Удаючи недоступного,
І звабливого молюска.

Чим крисивіший - тим швидше,
Його хочуть скуштувати,
Притулитися поближче,
Як собачку, обіймати.
Тож собачці - одна рада,
Серед інших фаворитів,
В душу приязно насрати,
Аби потім не жаліти.


Рецензии