Ой, так болить

Ой, так, дівко, болить. Розридалася.
Щось у скронях горить, як згадалося.

То самотність моя, то печаль моя.
У подолі моїм я засталася.


Ой, то вітер шумить, розривається.
Вечір ковдрою зір укривається.

То знедолена тінь, нездоланна лінь.
То душа у мені омивається.

22.11.2018 рік


Рецензии