Красивий-10

В цифровому світі важко
Виділятись із юрби,
Фотошоплять свої маски
Навіть зморщені діди.
У портретах із сердечок -
Ловлять зморщених красунь,
Що попались на гачечок,
Як хотів старий пердун.

В віртуальному коханні -
Усім близько тридцяти.
Хтось додасть, а хтось нахабно -
Спалить прожиті мости.
В намаганні чарувати -
Збільшують і груди, й пеніс,
Бо у розмірах брехати -
Можуть всі, неначе генії.

У досягненні оргазму,
З відцифрованих принад -
Виберуть з етузіазмом -
Чужі органи без втрат.
Ще й добавлять - звукозапис
Кінських стогонів, аби
Віртуально доказати,
Що когось-таки любив.

Але в розвитку стосунків,
Неможливо щось в реалі.
Повторить, як обладунки,
Вся краса з героя спаде.
І залишиться красунчик -
Здутий, як презерватив.
Бо для враження по суті -
Не працює позитив.


Рецензии