Красивий-9

Він красивий був - як ангел,
Що спустився із небес,
Скільки дів на нього спрагло
Задивлялись з інтересом.

То являвсь в промінні сонця -
Весь яскравий і жаданий,
Так, немов в житті збулося
Найбажаніше бажання.

То у місячнім промінні -
Залітав в думки постільні,
В його пристраснім світінням
Загорались божевільні.

То в прожекторному світлі
Простягав  з екрану руки.
І дівчата - разом квітли,
Потерпаючи з розлуки.

То у спалаху - з світлини
Усміхався кожній другій,
До жіночих ласк чутливий -
І до доторків недружніх.

Тож краси його проміння
Мало ключик до сердець.
Він - був майстер повеління,
І покірний жеребець.

Але інколи в конфузі,
Як звичайна голограма,
Зізнавась, що лиш ілюзія -
За якою сохнуть дами.


Рецензии