Красивий-7

В мого милого фігура,
Наче зроблена з граніту -
Мязи, різьблені з натури,
І ні грами целюліту.

В нього постать - наче в бога,
Що зробив, замість людей
Сам себе майже з нічого -
Від сідниці до грудей.

Розглядає себе пильно -
Й відшліфовує дрібниці
Й часом дозволя дружині
Одним оком подивиться.

Грають мязи пружним тілом -
Жилами пульсує кров,
Яка б жінка не схотіла
Керувать таким биком.

Груди, наче піраміда
З кубиків, де на вершині -
Голова у індивіда,
Як коробка, та без шиї.

Куб на кубі - склали постать,
Еротичного масштабу,
Від жіноцтва в нього вдосталь
В третім ступені уваги.

Та коханий не зважає -
Бо найбільше в світі любить,
Грушу, котра дозволяє,
Її бережно голубить.


Рецензии