Хитрий дощик

Хитрий дощик тихо,тихо
проганяє купи снігу.
Наш зігнувся сніговик,
десь подівся лоск і шик.
Натягнув картуз по вуха
і чекає завірюху.
А хлоп'ята і дівчата
не ідуть до ньго грати.
Не сумує сніговик,
сумувати він не звик.
А плекає він надію,
що його мороз ”зігріє.”


Рецензии