мучения за наши грехи

Його так мучили казнили люди вили душі нили а вороги були щасливі на живій життєвій ниві
Що це що це відбувається
Жити тяжко  все вздрівається
То наладиться то розладиться
Любов з ненавистю
Мене ділили
 прости боже боже милий


Рецензии