ЕСЕН Е

ЕСЕН Е
Автор: Р. Русев               

Топлина,
две сърца,
шепот, 
красиво е
и по залез
с летен загар
сеното е дъхаво.
Есен е,
тръгват си птиците,
свършва августовската жар,
снага изправят лозниците,
натежали от кехлибар.
Стихва глъчката,
летните чувства притихват.
Залези минали,
нови приятели
в отминали дни,
тръгнаха птиците
и пак сме сами.
И остават за зимата
летните спомени
с дъх на море.


Рецензии