Чудасiя

Стало все довкола біле,
наче хмарки долі сіли.
От такії чудеса,
просто Божая краса.
На деревах білі шапки
у зайчат біленькі лапки.
На кущах пухнасті шубки,
білі крильця у голубки.
От така то чудасія;
просто диво, біла мрія.


Рецензии