Поетовi бiлих вiршiв

Зібранний до купи набір слів -це не вірш
і просто текст де думки без натяку на рими
і якщо поет пише несенітнецю зробе ще гірше
висловлювання мають бути не убогими а щирими...
Людина світ навколишній сприймає тільки в відчуттях
тим у кого немає взаємної любові завжди печаль
рукою кривою не варто писати о чужих життях
там де нема таланту-там мабудь і відсутня і мораль...
Простіше простого взяти та читачеві збрехати
і прийняти за чисту монету нице липове натхнення
і поспіхом своє творіння як у мішок траву запхати
без складу правильного і ємного немає одкровення...


Рецензии