Не отрекаются любя - english

DON’T RENOUNCE IF YOU’RE IN LOVE


Don't renounce if you're  in love.
Life won’t end  for us tomorrow.
When I will stop to be thinking  of… -* (см. примечание ниже)
Suddenly you'll come to kill mу sorrow.
Don't renounce - if you're in love.

It will be dark when you're come,
Blizzard will hit in the window  hard,
Then you'll remind yourself your harm,
Needing to hear my beating heart,
Yes, it will be dark when you're come.

Unknown force will  call  to run
To me - to my forgotten  warmth -
So strongly that there’ll be no one
To stop  to do it - on the whole earth,
Unknown force will  call  to run.

This priceless moment I know, may be,
This  priceless moment I want so,
That absolutely I can’t leave -
During all day -  my closed door.
This priceless moment I know, may be.

=========================================
*Примечание - второй вариант строки:
When I don't miss you as a lonely dove



==========================================


Вероника Тушнова

Не отрекаются любя.
Ведь жизнь кончается не завтра.
Я перестану ждать тебя,
а ты придешь совсем внезапно.

А ты придешь, когда темно,
когда в стекло ударит вьюга,
когда припомнишь, как давно
не согревали мы друг друга.

И так захочешь теплоты,
не полюбившейся когда–то,
что переждать не сможешь ты
трех человек у автомата.

За это можно все отдать,
и до того я в это верю,
что трудно мне тебя не ждать,
весь день не отходя от двери.


Рецензии