Чародiй бродить

У саду та на городі
чародій мабуть знов бродить.
Як махне, летять пір'їнки
устелив ними стежинки.

Дуже вже вони гарненькі;
білосніжні і пухкенькі,
наче мамина хустина,
що сплела бабця Христина.

Та хустиночка тепленька,
якщо ж пух візьмеш той в жменьку
приморозиш рученята
і летиш скоріш до хати.

От такий той дивний пух,
він зникає швидко з рук.
Крапельку води лишає,
і куди ж він поспішає?


Рецензии