02. 2014

Продовжуй рівно тримати спину
Чіпляючись поглядом за горизонти,
В тобі залишилась лише дитина,
Із браком теплої насолоди,

Всі інші в тобі давно вже померли,
Один за одним скидаєш трупи.
З-під шкіри пробились нові джерела,
Запрацювали іржаві труби.

Проходь, помирай, мій темно-ласкавий,
Байдужий, тихо-зелений неспокій,
Я виживу ночі. Крізь приступи кави,
Галюцинацій,
какао-нон-стопів.


Рецензии