Жовтень 2013-го. 5

Втомився від чужих людей,
Чужих розмов, не тих дверей,
І від своїх втомився теж,
Від власних рішень не втечеш.

А я старався. Я горів,
Я відчував, жадав, летів,
Але їх більше, я один
Серед байдужих голосів,
Даремно втрачених годин…

втомився від розумних слів,
Про секс, любов і фази снів.
Усе зробив. Усе, що міг…
Я ліг на килим і затих.
Я чорна жовч,
Я сніг…


Рецензии