Жовтень 2013-го. 4

Ці струни в мені, теплими-теплими кольорами…
Білий дим і гарячий порох між рукавами,
Моя шерсть почорніла і стала твердою,
Моя зброя іржава лежить під водою,

Гарячий папір вистигає в холодних будинках,
Історія вашого болю – максимум півсторінки.
Історія ваших образ перевариться в шлунку,
Сонну артерію бережи від чужих поцілунків.

Боги повернулись, щоб жити в моїй кімнаті,
Богиня кохання дасть мені на осінньому святі,
Південно-солодка, пальці мідно-червоні,
Залишиться спати на тріснутому підвіконні…

Після холодних днів – ось вам бабине літо,
Черговим процесом гниття жовтень зігрітий,
Вмирають повільно яблука, в листі, під лавками і ногами,
Розкладаються ваші тіла,
 теплими, теплими кольорами…


Рецензии
Ничто не вечно под луной..)))

Светлана Шакула   02.06.2019 13:35     Заявить о нарушении