Зна ш, пусто так стало з в кна

Знаєш, пусто так стало з вікна,
Я відчув це все зовні, на вулиці,
Мов нема вже того ліхтаря,
Що вдивлявся, зі скрипом прижмурившись,
Як вдивлялася ти, мов дитя,
Як родилася тьма, гули томні,
Як родилося його життя,
Так коротке, до сну і в безсонні.


Рецензии