Укр. Нема радост1

Немає радості в житті
із кожним днем і кожним роком,
можливо вже часи не ті,
та я живу у дні жорстокі.
Не повернуся я в минуле
в колишні молоді літа,
Коли життя не цінували
заради майбуття.
Я не шкодую за минулим,
шкода, що молодість пройшла,
що ми ті дні, ще не забули,
що наша пам"ять зберегла.
Шкода, що нам життя дано
одне, всього лише одне,
та не повернеться воно
навіть коли, воно сумне.


Рецензии