зднем народження подружко

Сьогодні все мені згадалось
 
Як  у Харкові жили

на оператора навчались

Які щасливі ми були

Нашій дружбі
Тридцять три
Дні прекрасні нам давались

Вірні дружбі я і ти
Все життя ми залишались


Я часто дуже сумувала
як дружба тріщину давала

 Та швидко ми з тобой мирились
Тай не часто ми сварились

Ми як сестрички спілкувались
І Душі щастям наповнялись

Памятаеш чудо город
Молодими ми були

Погуляти був в нас повод
Як же гарно ми жили

самостійно жить учились
 життя нам щастя дарувало
Ми гуляли веселились
Та  було все мало й мало...

Щасливі дні до нас пливли
Як ти поїхала додому
Зрозуміла я потому

Доля там чекала нова
Ти вийшла заміж за Батунова
Все складалося чудово
Ти народила Ігорюсю
Скоро станеш молода бабуся
 Я в тебе старшой не була
І кумою я не стала
Розриву дружба не дала
 ми дружить не перестали

Ми оптимісти по натурі
В нас добра гора немає дурі


Оптимізм допомагав бороти

 всі невзгоди і клопоти
 бороли ми з тобою муки
 що дарували нам Прилуки
Ми з тобою торгували
Возили мясо в Москву  сало
Бо грошЕй  невистачало
А душа красот ой як бажала

Тобі  всього лиш пятьдесят
Життя летить бурлить
Опять

 ні на мить не зупиняеться все що треба відбувається

Я і Саша хочим  привітати
Здоровья Щастя побажати
 жить  з Іванчиком не сумувати

Ти будеш довго довго  жити
і радість ближнім всім дарити

Ми взаємно тебе любим
І любить ще довго будем

Ти королева сьогодні наша
З кожним днем 
 все краща й краща


Так збережем Марисю ми з тобою
 дружбу нам  подарену судьбою


Рецензии