***

Мамо, як воно стало,
що ті дороги мене і тебе розвели.
Мамо, ти усміхалась.
Ти підіймала до неба мене із землі.

Мамо! Як ти красива!
Просила
Бога
- дай тобі, Боже,
світ в очі!
Мамо! Як ти красива!
Просила
Бога - дай, тобі, боже,
що тільки хочеш...
що хочеш...

Мамо, темної ночі
я би хотіла припасти до твОїх колін.
Мамо, все, що я хочу -
щоби була ти навіки сумлінням моїм.

Мамо! Як ти красива!
Просила
Бога
- дай тобі, Боже,
світ в очі!
Мамо! Як ти красива!
Просила
Бога - дай, тобі, боже,
що тільки хочеш...
що хочеш...


Рецензии