Листи

Мої листи в поштових скриньках,
Чекають зустрічі з тобою.
Гуде і свище вітер в стінах,
Немов сміється наді мною.

Я переверну світ горою,
Аби дістатися до тебе.
І завітаю в дім весною,
Моя чарівна ти, лебеде!

Щоби побачити ці очі,
Немов блакить синього неба.
І я тепер не сплю щоночі.
Не залишай мене, не треба.

В своєм житті не знав любові,
Допоки не зустрівся з нею.
І радість миті в кожнім слові,
Тоді літав я над землею.


Рецензии