Душа Людини

Я чую пісню,про кохану,
Про сад вишневий...наче рай,
Та про лелек,що прилітають,
Із Веснами,у рідний край

Хіба зрівняються хіти,
Із піснею,що серце крає?
Повітря тільки хіт колише,
А пісня в серце западає

Співайте українську пісню,
Співайте-де б Ви не були,
Добро хай серце зігріває,
Пісні співаєте,коли

Про Маму пісню я співаю,
Та про рушник,що на стіні,
Про мальви,білі,та червоні,
Які побачиш навесні

Лунає піся солов"їна,
Та аж до Бога доліта,
Співайте українську пісню-
Усім Вам-многії літа!

Співайте і сумні,й веселі,
Перед Різдвом,на Покрова,
Бо пісня мов душа Людини,
Що є нетлінна,і жива

24.11.2018 год


Рецензии
Дуже поетично і гарно!

Владимир Рудов   27.11.2019 19:44     Заявить о нарушении